23948sdkhjf

Spar-købmænd tilbyder gratis landsdækkende juletransport

I år får rejsende i hele landet et gratis alternativ til toget og de landsdækkende busruter.
Den 23. december går landets Spar-købmænd sammen om en ny, utraditionel transportmulighed til de danske julependlere.

Det sker med en julebusservice som et gratis alternativ til de overfyldte tog og landsdækkende busser.

Spars julebusser forbinder alle landets 117 Spar-butikker og tilbyder de julerejsende et sjovt og socialt transporttilbud til turen hjem til jul.

Dagene op til jul er traditionelt set de helt store rejsedage på året. Med det alternative netværk af gratis julebusser træder Spars købmænd for en dag ind på scenen for den offentlige transport.

Ambitionen er at give alle mulighed for at komme hjem til familien til jul og samtidig understrege dagligvarekædens stærke forankring som "en af de lokale".

- Vores købmænd er ofte det centrale omdrejningspunkt i lokalsamfundet. Det er en position, vi gerne vil bygge lidt ekstra oven på med et tilbud om et lift hjem til jul. Julen er en tid, hvor familierne bør være samlet. Så i år opretter vi for første gang et gratis alternativ til toget og de mange busser, der ellers fragter folk hjem til juleaften, forklarer kædedirektør i Spar, Niels Karstensen.

- Jeg håber og tror, at vi med vores initiativ kan bringe endnu flere familier sammen juleaften. Til alle, som kan se en fordel i et gratis, socialt anlagt og sjovt bidrag til julerejsen, hvor man måske møder barndomsvennerne på vejen, er det bare at sige velkommen om bord på Spars julebusser, tilføjer han.

I løbet af lillejuleaftensdag kører Spars julebus-service i rutefart via motorvejen mellem kædens butik i Aalborg og DGI-byen i København.

Undervejs stopper busserne hos Spar i Glostrup, Spar i Nyborg, på Sivmosevænget 2 i Odense S, ved Spar i Brejning, ved afkørsel 47, Tilst i Århus og hos Spar i Randers.

Fra Spar -butikkerne er der forbindelser til de resterende 112 Spar -butikker med lokale busser, som på fastlagte tidspunkter bringer de julerejsende hele vejen hjem.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094